bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,537.83 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,184.42 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 604.53 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 155.86 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550924 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513972 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158914 1.78%

Kripto Cüzdan Üreticisi OneKey, 20 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

kripto cuzdan ureticisi onekey 20 milyon dolarlik yatirim aldias

Hong Kong merkezli bir kripto donanım cüzdan üreticisi olan OneKey, A Serisi finansman turunda yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırım aldı.

Kripto Cüzdan Üreticisi OneKey’e Yatırım

Son dönemde birçok kripto odaklı şirket finansman turlarında önemli gelirler elde ediyor. Son olarak kripto cüzdan üreticisi OneKey, 20 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı. OneKey söz konusu turun Dragonfly ve Ribbit Capital tarafından yönetildiğini söyledi. Turdaki diğer yatırımcılar arasında Coinbase Ventures, Framework Ventures, Sky9 Capital, Folius Ventures ve Ethereal Ventures yer aldı. Santiago Santos ve Feng Liu da dahil olmak üzere melek yatırımcılar da raundu destekledi.

OneKey‘de ana katkıda bulunan Yishi Wang’ın paylaşımına göre; OneKey, A Serisi finansmana ek olarak, IOSG Ventures’ın katılımıyla bir küçük finansman turunu da kapattı. Ayrıca 2020 yılında kurulan OneKey, genel olarak donanım cüzdanı olduğunu iddia ediyor. Wang, OneKey’in milyarlarca doları kripto varlıkların gözetimine aldığını söyledi.

kripto cuzdan ureticisi onekey 20 milyon dolarlik yatirim aldisdff

Rakip cüzdan üreticileri Ledger, Alchemy ve Infura’daki birçok çalışanın, şirketin sevk edilen siparişlerinden elde edilen verilere atıfta bulunarak OneKey’in cihazlarını kullandığını söylemeye devam etti.

Yishi Wang konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

OneKey, yakma oranını kontrol etme ve uzun vadeli karlılığa öncelik verme konusunda çok bilinçli

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala