bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,421.80 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.08 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 156.51 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549659 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502085 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160322 0.86%

Kripto Borsası Zipmex, SOL, XRP ve ADA Çekimlerine İzin Verecek

kripto borsasi zipmex sol xrp ve ada cekimlerine izin verecek

Kripto para şirketleri piyasadaki düşüşten etkilenmeye devam ederken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son zamanlarda zor günler geçiren Asya kripto borsası Zipmex, kullanıcıların cüzdanlarından SOL, XRP ve ADA çekimlerine izin vermeyi planlıyor.

Zipmex, Kullanıcıların SOL XRP ve ADA Çekmesine İzin Verecek

Bloomberg‘e göre, Asya merkezli kripto para borsası Zipmex, kullanıcıların ticaret cüzdanlarından SOL, XRP ve ADA çekmesine izin verdiğini duyurdu.

kripto borsasi zipmex sol xrp ve ada cekimlerine izin verecek

Zipmex, Z cüzdanından kullanıcıların Solana (SOL), Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) çekilmesi için bir zaman çizelgesi belirledi. Şirket yaptığı açıklamada, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere daha büyük kripto paraların kilitli kaldığını belirtti.

Zipmex, SOL’un 2 Ağustos’ta, XRP’nin 4 Ağustos’ta ve ADA’nın 9 Ağustos’ta piyasaya sürüleceğini söyledi.

Tayland, Singapur, Endonezya ve Avustralya’da faaliyet gösteren Zipmex, Temmuz ayında mevcut piyasa koşullarını sebep göstererek para çekme işlemlerini durdurmuştu. Ardından Zipmex, sert tepkiler ile karşılaşmış ve para çekim işlemlerini yeniden açacaklarını açıklamıştı. Şirket geçtiğimiz günlerde kullanıcıların borçlarının tümünü veya bir kısmını ödeyemeyeceğini söyleyerek, alacaklıların yasal işlemlerini önlemek için bir moratoryum uzatması istediğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala