bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.12 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 543.58 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 137.26 2.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494456 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450932 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148359 0.31%

Kripto Borsası Vauld, Çalışanlarının Yüzde 30’unu İşten Çıkarıyor

kripto borsasi vauld calisanlarinin yuzde 30unu isten cikariyor

Son günlerde kripto para piyasası oldukça zor günlerden geçiyor. Kripto şirketleri bu dönemleri en az hasarla atlatmak için çeşitli politikalar geliştiriyor. Kripto şirketleri, özellikle çalışanlarını işten çıkararak işgücünü azaltmaya başladı. Bu kez Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, çalışanlarını işten çıkarıyor.

Kripto Borsası Vauld, Çalışanlarının Yüzde 30’unun İşine Son Verdi

Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, kripto para piyasasındaki belirsizlikten dolayı çalışanlarını işten çıkarmaya başladı.

kripto borsasi vauld calisanlarinin yuzde 30unu isten cikariyor

Valar Ventures, Pantera Capital, Coinbase Ventures, CMT Digital, Gumi Cryptos, Robert Leshner ve Cadenza Capital tarafından desteklenen kripto para borsası Vauld, piyasa koşulları sebebiyle çalışanlarının yüzde 30’unu işten çıkardı.

Vauld’un kurucu ortağı ve CEO’su Darshan Bathija, işten çıkarmaların pazarlama ve yetenek edinme departmanlarını etkilediğini, bu işlevlerle ilgili çabaları yavaşlattığını belirtti. Bathija, Vauld’un ayrıca yönetici maaşını yüzde 50 oranında düşüreceğini ve satıcı anlaşmalarını duraklatacağını da sözlerine ekledi.

İşine son verilen çalışanlar iki ay boyunca maaş almaya devam edeceği aktarıldı. Ayrıca şirket, işten çıkarılan çalışanlara kendileri ve birinci derece yakınları için 12 aylık sağlık sigortası sağlanacağını da bildirdi.

Hatırlatacak olursak Coinbase, BlockFi, Gemini, Robinhood, Crypto.com gibi kripto para şirketleri çok sayıda çalışanının işine son verdi.

Bitfinex ve Tether, rakiplerinin aksine personel azaltma planları yapmadığını açıklamıştı Bunun yanında her iki şirkette mevcut piyasa gerilemesinde daha fazla kişiyi işe almak istediklerini söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala