bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

Kripto Borsası Swyftx, Superhero ile Birleşme Planlarını İptal Etti

swyftx superhero ile birlesme planlarini iptal ettirr

FTX borsasının kripto para piyasasına yarattığı etki birçok şirket üzerinde hissediliyor. Genel olarak bu olumsuz havadan etkilenen şirketler çalışmalarını erteliyor ya da iptal ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Avustralya kripto borsası Swyftx ve hisse ticareti ve emeklilik platformu Superhero ile olan planlarını iptal etme kararı aldı.

Swyftx, Superhero Planlarını İptal Etme Kararı Aldı

Avustralya kripto borsası Swyftx ve hisse ticareti ve emeklilik platformu Superhero, hükümetin kripto sektöründeki düzenleyici ısıyı artırmasının ardından karara varıldığını söyleyerek planlanan birleşmelerini iptal etti.

contract

Swyftx’in genel danışmanı Adam Percy, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kripto varlıklarla ilgili devam eden düzenleyici belirsizlik, artan düzenlemeyle birleştiğinde, daha geleneksel işletmelerin ve kripto şirketlerin birleşmelerinin kolayca gerçekleşebileceği bir ortamı teşvik etmiyor.

Son olarak Superhero CEO’su John Winter, ise konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Piyasadaki dalgalanma ve mevcut düzenleyici ortam, bu yılın başlarında birleşmeye ilham veren ilk vizyona ulaşılmasını giderek daha zor hale getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala