bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Kripto Borsası Robinhood Chainlink’i (LINK) Listeledi

Kripto Borsasi Robinhood Chainlinki LINK Listeledi

Adını zenginden alıp fakire dağıtan hayali karakter Robin Hood’dan alan kripto para borsası, yeni bir kripto parayı listelerkenki katılığı ile biliniyor. Uzun bir süre Shiba Inu’yu (SHIB) listelememiş ve tepki toplamıştı. Son olarak Robinhood, Blockchain Oracle çözümü Chainlink’in yerel token’ı LINK’i listeledi.

Kripto Borsası Robinhood Chainlink'i (LINK) Listeledi

Chainlink (LINK) Robinhood’da Listeleniyor

Son dönemde işten çıkarma haberleri ile gündeme gelen Robinhood, yeni bir kripto para listelemek konusunda oldukça katı bir politikaya sahip. Bu listeleme politikası, eskiden “Coinbase etkisi” olarak da bilinen ancak çok sık kripto listelediği için Coinbase’in kaybettiği etkiyi yaratıyor. Coinbase etkisi bir kripto paranın listelenme sonrası yükselmesini ifade ediyordu. Benzer bir durumu günümüzde Robinhood‘da görüyoruz. Öyle ki listeleme haberleri sonrası LINK 6.3 dolardan hızlı bir şekilde 7.1 dolara kadar yükseldi.

Chainlink (LINK) Nedir?

Chainlink, ilk olarak Ethereum ağında, sonrasında Avalanche, Polygon ve Binance Smart Chain üzerinde merkezsiz oracle sunarak güvenilir ve değiştirilemeyen verilerin akıllı kontratlar üzerinden verilmesini sağlayan bir platform olarak kendisini geliştirdi. Platform, şu ana kadar Polygon (MATIC), Avalanche, Ethereum ve Binance Smart Chain üzerinde çalışıp merkezsiz finans (DeFi) protokollerinin neredeyse tamamı tarafından kullanılan bir hizmet oldu. Ayrıca Google gibi firmalar, verilerin doğruluğunu ve güvenilirliğini Chainlink üzerinden gerçekleştirirler.

Chainlink (LINK) hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak rehberimize erişebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala