bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Kripto Borsası OKX, Çalışan Sayısını Yüzde 30 Artıracak

kripto borsasi okx calisan sayisini yuzde 30 artiracak

Seyşeller merkezli kripto para borsası OKX, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerin ardından önemli bir açıklama yaptı. OKX Finansal Piyasalar direktörü Lennix Lai’nin açıklamasına göre şirket çalışan sayısını artırmayı hedefliyor.

Diğer Kripto Şirketlerinin Aksine OKX Çalışan Sayısını Artıracak

Platformun finansal piyasalar direktörü Lennix Lai’nin açıklamasına göre pek çok kripto para borsasının işe alımları dondurduğu ve işçilerini çıkarttığı dönemde, OKX çalışan sayısını yüzde 30 artırmak istiyor. Lai yaptığı açıklamada, Seyşeller merkezli kripto para borsası OKX’in 5.000 kişilik bir çalışanının olması şirket için en doğru çalışan sayısı olacağını söyledi. Kripto borsası şu anda çoğunlukla ürün ve teknolojideki çalışan sayılarını artırmaya odaklanırken, şirketin yavaş yavaş daha çok uluslararası bir kripto borsası kimliği kazanmaya başladığı belirtildi.

kripto borsasi okx calisan sayisini yuzde 30 artiracak 2

OKX’in bu büyüme planı açıklaması, kripto para birimi ve hisse senedi piyasalarında yaşanan düşüş nedeniyle Coinbase, Crypto.com, Gemini ve BlockFi gibi kripto firmaları çalışanlarını işten çıkartmıştı. Bununla birlikte Binance ve Tron çalışan sayılarını artırmayı planladıklarını açıklamıştı. Lai son olarak şu ifadeleri kullandı:

OKX çalışanlarımız ofis dışından çalışma fikrini sevse de OKX olarak çalışanlarımıza çalıştıkları yeri seçmeleri için çok fazla esneklik ve özgürlük sunuyoruz. Bununla birlikte çalışanlarımızı ofise gelmeleri, toplantı yapmaları veya çay içmeleri ve ekiple gerçek zamanlı tartışmalara katılmaları için teşvik ediyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala