bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Kripto Borsası Kraken, NFT Pazar Yerini Başlattı

kripto borsasi kraken nft pazar yerini baslatti

Son dönemde kripto para birimleri fiyatlarının toparlanmasıyla birlikte NFT’lerde de işlem artışları görüldü. Bu noktada kripto endüstrisinin önemli isimleri kendi NFT pazar yeri platformlarını başlatmak için çalışmalar yürüttü. Son olarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Kraken, kendi NFT pazar yeri platformunu başlattı.

Kraken’in, NFT Pazar Yeri Kullanıcılara Sunuldu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Kraken, Ethereum, Solana ve Polygon gibi Blockchain ağlarını destekleyen yeni NFT pazar yeri platformunu başlattı. Kraken’in uzun süredir üzerinde çalıştığı NFT pazar yeri, beta test aşamasındaydı.

kripto borsasi kraken nft pazar yerini baslatti 2

Şirket tarafından yapılan son açıklamada, Kraken’in NFT pazar yeri platformunun beta aşamasından çıkarak tüm kullanıcılara sunulduğu belirtildi. Kasım 2022 tarihinde Kraken’in pazar yeri halka açık beta versiyonu olarak faaliyet göstermeye başlamıştı. NFT Pazar yeri başlangıçta 70 Ethereum ve Solana Blockchain ağlarındaki 70 farklı NFT koleksiyonuna destek sağlayacak seçkin bir yelpaze ile hizmet vermeye başlamıştı.

Kraken’in NFT pazarı, kullanıcılarına sadece CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club gibi prestijli projelere erişim sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda 100 doların altındaki fiyat aralıklarıyla daha erişilebilir koleksiyonlar da sunuyor. Platform, NFT alım-satım işlemleri sırasında kullanıcılardan ağ ücreti (gas) talep etmeyeceğini belirtiyor; ancak, Kraken platformuna ya da platformdan NFT ve diğer kripto varlıkların transferi sırasında ağ ücretlerinin geçerli olacağını da dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala