bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

Kripto Borsası Huobi’den Poloniex Açıklaması

kripto borsasi huobiden poloniex aciklamasi

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini de olumsuz etkiliyor. Zor durumdaki kripto para borsası Huobi, Poloniex iddialarına yanıt verdi.

Huobi, Poloniex Birleşme İddialarını Yalanladı

Kripto para borsası Huobi, Poloniex ile birleşeceği iddialarının “kesinlikle doğruyu yansıtmadığını” belirterek, birleşme iddialarını yalanladı. Söz konusu birleşme iddiaları, Colin Wu tarafından ortaya atılmıştı. Bu söylentiler Justin Sun’ın üstü kapalı açıklamaları ile de güçlenmişti.

kripto borsasi huobiden poloniex aciklamasi 2

Tron Blockchain ağının kurucusu olan Justin Sun’ın her iki kripto para borsasında da görev alması bu iddiaların alevlenmesinde yakıt görevi gördü. Justin Sun, 2019 yılında Poloniex’i satın alan bir yatırımcı grubunun parçası oldu. Justin Sun şu anda ayrıca Huobi’nin de danışmanı olarak görev alıyor. Huobi cephesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Huobi’nin yakın bir zamanda Poloniex ile birleşeceğine dair söylentilerin kategorik olarak doğru olmadığını kayıtlara geçirmek istiyor. Huobi ve Poloniex artık bağımsız olarak çalışmalarına devam ediyor.

2013 yılında Çin’de kurulan ve Asya’nın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi Global, şu anda merkezini başka bir ülkeye taşımak için çalışmalar yürütüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala