bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Kripto Borsası FTX, Robinhood’u Satın Almayı Planlıyor

kripto borsasi ftx robinhoodu satin almayi planliyor

Sam Bankman – Fried’in kurucusu ve CEO’su olduğu kripto para borsası FTX, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerin ardından yeni adımlar atmaya devam ediyor. İddialara göre FTX, komisyonsuz borsa Robinhood’u satın alma planı üzerinde çalışıyor.

FTX, Robinhood İle İlgileniyor

Bloomberg haberine göre, kripto para borsası FTX, komisyonsuz borsa olan Robinhood’u satın almanın yolları üzerinde çalışıyor. Konu hakkında bilgisi olan bir kişi konunun halka açık olmadığı için kimliğinin açıklanmasını istemeyerek, FTX’in Robinhood ile ilgilendiğini doğrularken, bir başka kaynak ise Robinhood’un FTX’ten resmi bir girişiminin olmadığını söyledi. Bazı kaynaklar ise nihai bir kararın verilmediğini ve FTX’in bir satın alma anlaşması yapmamayı tercih edebileceğini belirtti.

kripto borsasi ftx robinhoodu satin almayi planliyor 2

Kripto para borsası FTX’in Robinhood’a olan ilgisi aslında yeni değil. Mayıs 2022’de FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’nin en çok kullanılan komisyonsuz borsası Robinhood’dan hisse alımı gerçekleştirmişti. Sam Bankman – Fried, Robinhood üzerinden 56 milyon HOOD hissesi satın alımı gerçekleştirmişti. Sam Bankman – Fried tarafından yapılan bu satın alımla birlikte Robinhood üzerinden yüzde 7.6 hisse alımı yapmış ve o dönemde hisse satın alımı için 500 milyon dolarlık bir ödeme yapmıştı. Son olarak FTX’in Robinhood ile ilgilendiği haberleri üzerine Robinhood hisseleri yüzde 18’in üzerinde değer kazandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala