bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,699.87 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 158.24 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551408 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50643 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161563 0.84%

Kripto Borsası FTX, Japonya Operasyonlarını Başlattı

kripto borsasi ftx japonya operasyonlarini baslatti

Kripto para borsası FTX yeni ülkelerde faaliyet göstermek için çalışmalarına devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Japonya operasyonlarının başladığı belirtildi.

FTX Japan, Japonya’da Hizmet Vermeye Başladı

Sam Bankman Fried tarafından kurulan kripto para borsası FTX, operasyonlarını genişletmeyi sürdürüyor. Kripto para borsası tarafından yapılan açıklamaya göre, borsa artık Japonya’da hizmet vermeye başladı. FTX Japan ile ülkede hizmet verecek olan FTX, yeni şirketi olan FTX Japan’ın ülkede faaliyet göstermesi için gerekli olan lisansları da aldığını belirtti. FTX Japan, daha önceden ülkede hizmet veren Quoine Corparation’ın FTX tarafından satın alınmasıyla birlikte kuruldu ve Quoine Corparation satın alım sonrasında isim değişikliğine giderek yeni adını FTX Japan yaptı.

kripto borsasi ftx japonya operasyonlarini baslatti 2

FTX Japan’ın faaliyetlerine başlamasının ardından açıklama yapan FTX kurucusu ve CEO’su Sam Bankman Fried, FTX’in Japon kripto para topluluğu için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) gibi pek çok çeşitli kripto para birimi ticareti imkânı sunacağını belirtti. Fried açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Japonya, kripto para ticareti söz konusu olduğunda yaklaşık 1 trilyon dolarlık pazar potansiyeline sahip ve son derece regüle edilmiş bir pazar. FTX Japan aracılığıyla FTX Japan ile birlikte Japon dijital varlık ekosisteminde daha fazla devrim yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala