bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

Kripto Borsası CoinFLEX, Para Çekme İşlemlerini Duraklattı

kripto borsasi coinflex para cekme islemlerini duraklatti

Kripto para borsaları, kripto para piyasalarında yaşanan olumsuz durumlardan etkilenmeye devam ediyor. Kripto para borsalarından birisi olan CoinFLEX, piyasa koşulları ve belirsizlik nedeniyle para çekme işlemlerini askıya altı.

CoinFLEX, Para Çekme İşlemlerini Duraklattı

Kripto borsası CoinFLEX, bugün yaptığı açıklamada, “piyasa koşulları ve bir karşı tarafla ilgili devam eden belirsizlik” nedeniyle tüm para çekme işlemlerini duraklattığını açıkladı. Şirket para çekme işlemlerini durdurmasının nedeninin karşı tarafında Three Arrows Capital veya herhangi bir kredi veren firma olmadığını belirtti. Yapılan açıklamada, “Bu durumun, tüm işlevlerin, yani para çekme işlemlerinin geri yüklenmesiyle tamamen onarılabileceğinden eminiz.” ifadeleri kullanıldı. Şirket yaşanılan bu durumun bahsi geçen diğer şirketlerle ilgili olmadığını açıklamış olsa da hem Three Arrows Capital hem de Celsius, likidite sorunlarından önemli ölçüde etkileniyor. Celsius geçtiğimiz hafta para çekme ve işlemleri duraklattığını açıklamış ve hala işlemlerin devam edeceği tarihi açıklamamıştı.

kripto borsasi coinflex para cekme islemlerini duraklatti 2

CoinFLEX ayrıca ileriye dönük bir yol için tahmini bir zaman çizelgesi de paylaştı. Şirket 27 Haziran’a kadar durum hakkında bir güncelleme yapmayı ve 30 Haziran’a kadar para çekme işlemlerini yeniden aktif hale getirmeyi planlıyor. Bununla birlikte bu tarihler firmanın mevcut duruma ilişkin anlayışına dayandığını ve mümkün olan en kısa sürede ayrıntılarla daha fazla açıklama yapmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala