bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Kripto Borsası CoinCorner, Seed Group Ortaklığı ile Büyüyor

Kripto Borsasi CoinCorner Seed Group Ortakligi ile Buyuyor

Kripto sektörü için oldukça kritik bir dönemdeyiz. Bu noktada bazı şirketler çalışan sayılarında azalmaya giderken bazıları da yeni satın alımlar gerçekleştirerek büyümeye gidiyor. Bu eylemler, şirketlerin gelecek için piyasaları değerlendirmesi olarak da görülüyor. Son olarak CoinCorner ise Seed Group ile bir ortaklık yaparak genişlemeye gidiyor.

Kripto Borsası CoinCorner, Seed Group Ortaklığı ile Büyüyor

CoinCorner, Seed Group Ortaklığı ile Yeni Hizmetler Sunacak

Kripto borsası CoinCorner, Emirates havayolu şirketinin CEO’su ve Dubai’nin yönetici ailesinin bir üyesi olan Şeyh Saeed bin Ahmed Al Maktoum’un özel ofisi ile bir ortaklık yoluyla Orta Doğu’da genişlemeyi planlıyor.

Seed Group ile ortaklık yoluyla CoinCorner, Bitcoin (BTC) satın almak, satmak, göndermek, almak ve depolamak için bir platform oluşturacak ve kriptoda işlem yapmak için yerel işletmelere hizmetler sunacak.

Konu hakkında konuşan Seed Group CEO’su Hisham Al Gurg, şu ifadelere yer verdi:

“Bireylerin dışında çok sayıda şirket, Bitcoin ve diğer dijital para birimlerini gelecekteki işlemler için yasal ihale olarak benimsemeye hazır”

BAE, son dönemde özellikle Dubai’deki kripto firmaları için genişleme açısından çekici bir kapı haline geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala