bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,610.31 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.98 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.80 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499722 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471118 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152712 1.25%

Kripto Borsası Coinbase, Borussia Dortmund Ortaklığını Genişletiyor

kripto borsasi coinbase borussia dortmund ortakligini genisletiyor

Kripto para piyasalarında yaşanan durgunluklar sebebiyle, kripto şirketleri maliyetlerini düşürmek için çalışanlarını işten çıkartıyor ya da sponsorluk anlaşmalarını askıya alıyor. Kısa bir süre önce çalışanlarını işten çıkaracağını açıklayan Coinbase ise Borussia Dortmund ile olan sponsorluk anlaşmasını genişletiyor.

Coinbase’in Borussia Dortmund Sponsorluğu Büyüyor

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, Almanya’nın başarılı futbol kulüplerinden birisi olan Borussia Dortmund (BVB) ile olan sponsorluk anlaşmasını büyüteceğini açıkladı. Yapılan yeni sponsorluk anlaşmasına göre Coinbase, Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund’un “Premium Ortağı” oldu. Coinbase’in anlaşması Haziran 2023 sonuna kadar devam edecek.

kripto borsasi coinbase borussia dortmund ortakligini genisletiyor 2

Borussia Dortmund ve Coinbase arasındaki sponsorluk anlaşması geçen yılın Temmuz ayında başlamıştı. Sponsorluk anlaşması kapsamında kulübün stadyumunda Coinbase reklamları gösterilmeye başlanmıştı. Yeni anlaşma şartlarına göre, Borussia Dortmund’un stadı olan Signal-Iduna-Park’ta, Coinbase ürün ve hizmetlerinin tanıtımı yapılacak. Bununla birlikte Borussia Dortmund çalışanları için de kripto eğitim programları yapılacak.

Coinbase’in yeni anlaşma için Borussia Dortmund’a ne kadarlık bir ödeme yaptığı belirsizliğini koruyor. Borussia Dortmund’un Genel Müdürü olan Carsten Cramer, yeni anlaşmanın Haziran 2023 sonuna kadar devam edeceğini ancak kripto sektörünün gelecekteki durumuna bağlı olarak sözleşmenin uzayabileceğini belirtti.   

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala