bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Kripto Borsası Bybit Cephesinden KYC Adımı

kripto borsasi bybit cephesinden kyc adimi

Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere pek çok ülkede kripto borsalarına sert yaptırımlar uygulamaya devam ediyor. Bu noktada hükümetler kripto borsalarından bazı kuralların uygulanmasını talep ediyor. Kripto borsası Bybit, KYC kurallarını uygulamaya koyacağını getireceğini açıkladı.

Bybit, KYC Kurallarını Uygulamaya Hazırlanıyor

Kripto para borsası Bybit, düzenleyici kurumlarla iş birliklerini geliştirmek adına kurumların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Kripto borsası Bybit, gelecek aydan itibaren tüm hizmetlerinde müşterilerinizi tanıyın (KYC) kontrolleri getireceğini açıkladı.

kripto borsasi bybit cephesinden kyc adimi 2

Bybit tarafından yapılan açıklamada, “8 Mayıs 2023 tarihinden itibaren, tüm Bybit ürün ve hizmetleri için en az Seviye 1 Kimlik Doğrulaması zorunlu olacak.” ifadesi kullanıldı. Şirket açıklamasının devamında şu ifadeler kullandı:

8 Mayıs 2023 tarihinden itibaren, Kimlik Doğrulamasını tamamlamış mevcut kullanıcıların sadece mevcut açık pozisyonları ya da emirleri kapatmasına, kredileri elde etmesine ya da para çekmelerine izin verilecek.

Kripto borsası Bybit’in bu politika değişikliği haberi, son dönemde giderek artan düzenleyici baskıların ardından geldi. Bybit, eşler arası ticaret ve bazı NFT hizmetleri için KYC gerekliliklerini uygulamaya koymuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala