bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,610.31 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.98 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.80 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499722 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471118 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152712 1.25%

Kripto Borsası BTC Markets, Mastercard ile Ortaklık Kurdu

kripto borsasi btc markets mastercard ile ortaklik kurdu

Kripto para birimlerinin hızla gelişim kaydetmesi ile beraber kripto para borsaları da bu alandaki hizmetlerini geliştirmek adına birçok ortaklığa imza atıyor. Bu kez Avustralya kripto para borsası BTC Markets‘dan bir ortaklık haberi geldi.

BTC Markets, Mastercard ile El Sıkıştı

Avustralya kripto borsası BTC Markets, müşterilerinin platformdan kripto para satın almak, otomatik ödeme, ön ödemeli veya kredi kartı ödemeleri yapmalarına izin vermek için Mastercard ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Söz konusu hamle Mastercard ve Visa gibi ödeme devlerinin hizmetlerine kripto para birimi işlevselliğini dahil etme eğiliminin bir parçası. Geçtiğimiz yıl Mastercard, Avustralya kripto para borsası tarafından desteklenen ülkenin ilk kripto ödeme kartlarından birini piyasaya sürmek için CoinJar ile ortaklık kurmuştu.

Bunun yanında belirtmek gerekirse Avustralya kripto para piyasası genel olarak politikacılardan sektörü düzenlemeye ve vergilendirmeye yönelik bir dizi teklif dalgasını takiben, kendisini geniş bir düzenleyici tarama için hazırlıyor .

Son olarak hatırlatmak gerekirse Coinbase de kullanıcılarının kartla NFT satın alabilmesi için uluslararası ödeme şirketi Mastercard ile ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala