bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Kripto Borsası Bitstamp, ABD’de Shiba Inu’yu Listeleyecek

kripto borsasi bitstamp abdde shiba inuyu listeleyecek

Kripto para borsası Bitstamp, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bitstamp tarafından yapılan açıklamada şirketin ABD’deki müşteriler için Shiba Inu (SHIB) listelemesi yapacağı belirtildi.

Bitstamp, ABD Kullanıcılarına Shiba Inu (SHIB) Listelemesi Sunuyor

Kripto borsası Bitstamp, popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) belirtecinin artık ABD’de işlem görmek için müşterilerine sunduğunu açıkladı.

Bitstamp’ın bu hamlesi diğer kripto para borsalarının Shiba Inu (SHIB) listelemelerinden sonra geldi. Yeni listeleme ile birlikte, Bitstamp’ın ABD müşterileri, popüler meme kripto para birimini ABD doları ya da Euro ile takas edebilecek.

kripto borsasi bitstamp abdde shiba inuyu listeleyecek 2

Shiba Inu (SHIB) geçtiğimiz aylarda pek çok kripto para borsasında listelenmeye başlamıştı. Popüler kripto para borsası Bitstamp, Shiba Inu listelemesini geçtiğimiz yılın Aralık ayında duyurmuştu. Sonrasında teknik zorluluklar nedeniyle bu listelemesi ertelenmiş ve Shiba Inu listelemesinin tarihi açıklanmamıştı.

Son gelişme ile birlikte Shiba Inu şimdilik ABD için Bitstamp kullanıcılarına sunulmuş olsa da ilerleyen günlerde Shiba Inu listelemesinin, Bitstamp’ın hizmet verdiği bölgelerde de gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala