bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,027.15 4.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.62 3.54%
bnb
BNB (BNB) $ 604.62 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 146.53 7.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526057 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473471 6.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150274 7.48%

Kripto Borsası Bits of Gold, İsrail’de İlk Kripto Lisansını Aldı

Kripto Borsasi Bits of Gold Israilde Ilk Kripto Lisansini Aldi

Kripto para borsalarının son dönemde en büyük sorunlarından biri de şüphesiz lisanslar. Birçok ülkenin düzenleyicileri kripto borsalarını lisanslar tabi tutmaya başladı. Son olarak kripto para borsası Bits of Gold ise İsrail’in ilk kripto para borsası lisansını aldığını duyurdu.

Kripto Borsasi Bits of Gold Israilde Ilk Kripto Lisansini Aldi 1

Bits of Gold, İsrail’de İlk Kripto Lisansını Aldı

Kripto para borsaları için lisans almak her ne kadar zor olsa da alınması durumunda önemli bir adım kat edilmiş oluyor. Öyle ki bir ülkenin kripto para borsasına lisans vermesi, resmî olarak o borsayı tanıdığı anlamına geliyor. İsrail merkezli kripto para borsası Bits of Gold ise ülkesinin ilk kripto para borsası lisansını almış bulunuyor. Bu lisansın alınmasının bir sonucu olarak Bits of Gold, bir süredir üzerinde çalıştıkları bir “Bits of Gold Wallet” yoluyla dijital para birimlerini saklayabilecek. Ayrıca bankaların ve diğer finansal kurumların dijital varlık hizmetlerine bağlanmasını sağlayan bir hizmet sunmaya da başlayacak.

Yapılan basın açıklamasında Bits of Gold, lisansın dijital para birimleri dünyasını “basit ve güvenli bir şekilde” İsrail halkı için daha erişilebilir hale getirme misyonlarında bir sonraki adım olduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala