bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,679.79 3.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.45 2.72%
bnb
BNB (BNB) $ 542.31 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 133.97 9.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.486999 2.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45727 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155098 1.47%

Kripto Borsası BitMEX, Spot Ticareti Başlattı

kripto borsasi bitmex spot ticareti baslattiwf

Kripto para piyasasındaki yaşanan düşüşün ardından birçok borsa bu durumdan en zararla çıkabilmek için yeni önlemler yapmaya başladı. Bu kez kripto para borsası BitMEX, kripto para piyasasına umut olacak bir adım attı. BitMEX, özellikle yeni bir spot pazarın başlatılmasının, kripto ticareti sıkıntılarının ortasında perakende müşterilerine yardımcı olacağını düşünüyor.

BitMEX’ten Spot Ticareti Hamlesi

Kripto borsası BitMEX, kripto piyasasındaki ani düşüş ve olumsuz düzenleyici ortama rağmen spot ticarete başlayacağını açıkladı. Borsa, yedi kripto para biriminde alım satım sunarak, spot borsayı başlatacak. Bunlar sırasıyla şu şekilde; XBT, ETH, LINK, UNI, MATIC, AXS ve APE.

BitMEX, resmi Twitter hesabı üzerinden spot ticareti ile ilgili olarak şu şekilde paylaşım yaptı:

Borsa spot ticaretini başlattığını ve bununla beraber yedi tane kripto para çifti sunduğunu şu şekilde duyurdu:

Kullanıcılar BitMEX Spot’ta yedi kripto çifti ticareti yapabilir: XBT/USDT, ETH/USDT, APE/USDT, UNI/USDT, MATIC/USDT, LINK/USDT ve AXS/USDT. Ticaret çiftlerine erişmek için fiat ile USDT satın alabilirsiniz.

Ek olarak BitMEX Spot Genia Mikhalchenko Başkan Yardımcısı, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Klasik görünüm ve hissimizden tamamen farklı. Bunun, en son düşüşten sonra yeni seçenekler arayan perakende tüccarlara hitap edeceğini umuyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala