bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,561.83 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.38 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 605.51 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 154.93 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542182 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 3.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159558 0.77%

Kripto Borsası Bitget, Referans Programını Başlattı

bitget

Lider global türev borsası Bitget, lansmanını kutlamak için yeni bir Referans Programı başlattığını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, davet edenler için 20.000 USDT değerinde bir ödül havuzu da bulunuyor.

Bitget, İlk Kez Bir Referans Programı Başlattı

Global türev borsası Bitget, tüm kullanıcıların katılabileceği bir Referans Programı başlattığını açıkladı. Mevcut müşteriler, davet ettiği kişinin vadeli işlem hesabına ilk yatırdığı tutarın yüzde 1’ini deneme fonu olarak alabilecek. Davet başına maksimum 100 USDT, toplamda ise 2.000 USDT’lik miktar belirlenmiş durumda. Ek olarak, davet eden, davetlinin spot veya vadeli işlem ücretlerinden yüzde 30 komisyon alacak.

Davetli tarafından tamamlanan her 500.000 USDT işlem hacmi (Spot veya Vadeli İşlemlerde) için, davet eden, maksimum 1.000 BGB ile sınırlı 20 BGB alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitget CEO’su Sandra Lou şunları söyledi:

“Bitget’te Referans Programımızın lansmanını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Topluluğumuzu büyütmeye başladığımızdan beri kesinlikle ödüllendirici bir yolculuk oldu ve bu girişim aracılığıyla sadık müşterilerimizi ödüllendirirken kullanıcı tabanımızı genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir kez daha, kullanıcılarımızın desteği olmadan bu mümkün olmazdı ve onlara daha fazla Bitget hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz”

Referans programı hakkında daha fazla detay için buraya tıklayın.

Bitget, Temmuz 2018’de kurulan lider global kripto para borsasıdır. 50 ülkede 2 milyondan fazla müşteriye hizmet veren Bitget, merkezi olmayan finansın global ölçekte benimsenmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bitget, piyasaya sunulduğundan bu yana, amiral gemisi Tek Tıkla Copy Trade ürünlerinin popülaritesini kazanarak dünyanın en büyük kripto Copy Trade platformu haline geldi. CoinmarketCap’e göre Bitget, Ocak 2022 itibarıyla türev hacmi açısından dünya çapında üçüncü sırada yer aldı. Better Trading Better Life misyonumuza sıkı sıkıya bağlı kalan Bitget, dünyanın her yerindeki kullanıcılarımıza kapsamlı ve güvenli ticaret çözümleri sunmaya kendini adamıştır. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin lider ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile 2022’nin başlarında partnerliklerini de duyurdu.

Ayrıca Bitget hakkında daha detaylı bilgi için de aşağıdaki web sitelerini ziyaret edebilirsiniz:

Resmi website: Bitget.com
Telegram: https://t.me/bitgetturkiye
Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala