bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,720.07 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 3.62%
bnb
BNB (BNB) $ 557.17 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 142.04 6.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505921 5.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479428 10.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155805 8.50%

Kripto Borsası Bit.com, İş Gücünü İkiye Katlamayı Planlıyor

kripto borsasi bit com is gucunu ikiye katlamayi planliyor

Kripto para piyasaları zorlu bir aşamadan geçiyor. Bitcoin 8 ayda yüzde 70’ten fazla düştü. Piyasanın düşüşe geçmesiyle birlikte birçok kripto şirketi küçülmeye karar vererek çalışanlarını işten çıkarmaya başladı. Bunun yanı sıra bazı şirketler de bu dönemde çalışanlarını işten çıkarmak yerine iş gücünü arttırmaya başladı. Kripto borsası Bit.com, iş gücünü arttırmayı hedefliyor.

Bit.com, Çalışan Sayısını Arttırıyor

Kripto para borsası Bit.com, kripto şirketlerinin çalışanlarını işten çıkarmaya başlamasıyla iş gücünü ikiye katlamayı hedefliyor.

kripto borsasi bit com is gucunu ikiye katlamayi planliyor

Coinbase kısa süre önce nakitten tasarruf etmek için çalışanlarının yüzde 18’ini işten çıkardı. BlockFi, 400 çalışanının işten çıkarıldığını duyurdu. Crypto.com da benzer sayıda çalışanı işten çıkarmak istediğini paylaştı.

Ancak bu işten çıkarmaların yanı sıra sektördeki şirketlerden bazıları da işe alımlarını arttırmaya başladı. Kripto para borsası Bit.com, bu dönemin altın bir fırsat olduğunu düşündüğü için işe alımlarını artırıyor.

Bit.com, sektördeki en iyi yetenekleri işe alarak bu fırsattan maksimum düzeyde yararlanmayı hedefliyor. Şirket, yeni işe alınanların çoğunluğu mühendis olacak şekilde iş gücünü ikiye katlamak istiyor.

Bit.com COO’su Lan Yue, konuyla ilgili şunları söyledi:

İnişler ve çıkışlar yaşadık ve potansiyel geleceğe de bağlıyız. Kripto meraklılarını ve deneyimli yetenekleri Bit.com’a katılmaya davet ediyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala