bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Kripto Borsası AAX’in İki Yöneticisi Hong Kong’da Tutuklandı

kripto borsasi aaxin iki yoneticisi hong kongda tutuklandiee

Kripto para sektörü oldukça ilginç hikayelere ev sahipliği yapabiliyor. Bu kimi zaman kripto paraların hareketleri ile kimi zaman da şirketlerin yaşadığı krizler ile karşımıza çıkıyor. Ne yazık ki bu kötü hikayelerden birine sahip olan Hong Kong merkezli kripto para borsası AAX, yaşadığı kritik hack’in ardından türev pozisyonlarını kapatacağını açıklamıştı. Borsa ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak AAX’in iki yöneticisi Hong Kong’da tutuklandı.

AAX’in İki Yöneticisi için Hong Kong’da Tutuklama Kararı Alındı

Hong Kong polisi kripto borsası AAX’in iki yöneticisini dolandırıcılık ve polisi yanıltmakla suçlayarak tutukladı. Weigao Capital CEO’su Liang Haoming ve eski AAX CEO’su Thor Chan tutuklandı . Yerel yetkililer onları, müşterilerin likidite sorunları nedeniyle varlıklarını çekmesini geciktirmek için bir bahane olarak sistem bakımı yapıldığını iddia etmekle suçladı.

kripto borsasi aaxin iki yoneticisi hong kongda tutuklandisdd

AAX’in iki banka hesabı ile yöneticinin banka hesapları ve mülkleri donduruldu. Üçüncü bir yöneticinin, polisin yaklaşık 30 milyon dolarlık kripto varlık içerdiğine inandığı bir AAX cüzdanı ve özel anahtarlarla yurt dışına kaçtığı bildirildi. Hong Kong’daki mülklerine polis tarafından el konuldu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala