bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,610.31 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.98 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.80 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499722 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471118 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152712 1.25%

Kripto Bankacılık Platformu BVNK, 40 Milyon Dolar Yatırım Aldı

dubkripto bankacilik platformu bvnk 40 milyon dolar yatirim aldi

Londra merkezli kripto bankacılık platformu BVNK, Tiger Global’ın liderliği üstlendiği A Serisi finansman turunda, kripto para birimleri ile hızlı ödemeler sağlamak ve sınır ötesi işletmelere hizmet etmek için yatırımcılarından 40 milyon dolarlık yatırım aldı.

BVNK, Aldığı Yatırım ile Sınır Ötesi İşletmelere Hizmet Edecek

CoinDesk tarafından elde edilen bilgilere göre; müşterilerinin dijital varlıklarla ilgili işlemlerini tek bir hesaptan yönetmesine yardımcı olan BVNK, Tiger Global’ın liderliği üstlendiği A serisi yatırım turunda 40 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin değerlemesinin 340 milyon dolara ulaştığını belirtelim.

kripto bankacilik platformu bvnk 40 milyon dolar yatirim aldi

Söz konusu finansman turu Tiger Global tarafından yönetildi. Bunun yanında dijital varlık sorumlusu Anchorage Digital, token satış platformu Coinlist ve açık bankacılık girişimi TrueLayer da yatırımcılar arasında yer aldı.

Londra merkezli şirket elde ettiği geliri, düzenleyici lisanslar için baskısını hızlandırmak ve ABD gibi yeni pazarlara açılmak için kullanacak.

Ayruca belirtmek gerekirse BVNK şu anda, kripto ile hızlı ödemeler sağlamayı ve bankacılık ile sınır ötesi işletmelere hizmet etmek için yatırım aldı. Bunun yanında şirket, eski altyapının işletmeler tarafından benimsenmesine engel olabilecek ücretleri ve yavaş işlem sürelerini ele almayı umuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala