bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

Kripto ATM Şirketi Bitcoin of America, SHIB Desteği Ekledi

kripto atm sirketi bitcoin of america shib destegi ekledi1

Kripto sektörü için meme token’ların yeri oldukça önemli bir yerde. Milyarlarca dolarlık piyasaya değerleri ve en değerli 50 kripto paranın içerisinde birçok meme token’ın bulunması dahi bu başarının bir kanıtı niteliğinde. Ek olarak birçok şirket de kullanım rahatlığı ve işlem hızları nedeniyle Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) gibi kriptoları son dönemde hızla ödeme seçenekleri arasına ekliyorlar. Son olarak kripto ATM şirketi Bitcoin of America da Shiba Inu (SHIB) desteği ekledi.

Kripto ATM Şirketi Bitcoin of America, SHIB Desteği Ekledi

Bitcoin of America, Shiba Inu Seçenekleri Arasına Ekledi

Popüler kripto para ATM operatörü Bitcoin of America, Pazartesi günkü basın açıklamasına göre, mevcut kripto para birimleri listesine meme kripto para birimi Shiba Inu’yu (SHIB) ekledi.    

Diğer taraftan hatırlarsanız Bitcoin of America, geçtiğimiz ay dünyanın en büyük meme kripto para birimi olan Dogecoin için de destek sağlaömış ve bu da DOGE’un fiyatında önemli bir artışa yol açmıştı. 


Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinGecko verilerine göre SHIB 0.000026 dolardan alıcı buluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala