bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,160.80 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.40 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 615.80 4.89%
solana
Solana (SOL) $ 185.67 0.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628704 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651934 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214269 1.03%

Kraken’de Ağ Sorunu: Para Çekim ve Yatırma İşlemleri Yapılamadı

Mahkemeden Kraken'e Kullanıcı Bilgileri Talimatı

Kripto para borsası Kraken‘de ağ geçidi sorunları nedeniyle para çekme ve yatırma işlemleri yapılamadı. Borsada yapılan açıklamada işlemlerin geciktiği belirtildi. Borsa, sorunun nedenine ilişkin detaylı bir açıklama yapmadı.

krakenden banka hamlesi

Kraken’de Para Çekim İşlemlerinde Gecikme Yaşandı

Kraken, Bitcoin, Ethereum ve ERC-20 dahil bazı kripto fonlama ağ geçitlerinde sorun yaşandığını açıkladı. Bu nedenle para çekme ve yatırma işlemlerinde bir süre sorunlar yaşandığı ifade edildi. Borsadan yapılan açıklamada, “Para yatırma ve çekme işlemleri şu an gecikiyor. Mümkün olan en kısa sürede güncelleme sağlayacağız” denildi.

Soruna ilişkin ilk açıklama TSİ 10.44’te yapıldı. Daha sonra düzeltme üzerinde çalışıldığına ilişkin iki güncelleme daha yapıldı. Gecikme ve sorunlarla ilgili güncellemeler saat 11.35 itibarıyla durum sayfasından kaldırıldı. Kraken‘in bilgilendirme sayfasında sorunun neden kaynaklandığına ilişkin detay verilmedi.

Diğer yandan Kraken‘in programlı bakım takvimine göre TSİ 13.30’da vadeli işlem platformuna erişim sağlanamayacak. Planlı bakım 10 dakika sürecek. Bakımın ardından kontrollerin tamamlanması ile birlikte post-only süreci olacak.

Borsa, bir süre önce ABD İç Gelir Servisi’nin (IRS) haksız kazanç suçlamaları ile karşı karşıya kalmıştı. IRS’in iddialarının ardından borsa hareket geçmiş ve dava açmıştı. Kraken, ABD’deki düzenleyici belirsizlikler nedeniyle Avrupa’ya yönelen şirketler arasında yer aldı. Borsa, 18 Nisan’da İrlanda’dan sanal varlık hizmet lisansı aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala