bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Kraken Pro Ürünüyle İleri Düzey Kullanıcıları Hedefliyor

kraken pro urunuyle ileri duzey kullanicilari hedefliyor

Kripto para borsası Kraken, bir gelişmiş ticaret araçları paketi ve spot ticaret, marj ticareti, staking ve portföy yönetimine erişimi birleştiren yeni bir arayüz olan Kraken Pro ürününü halkın kullanımına açtı.

Kraken, İleri Düzey Tüccarların Pro Ürününe Geçmesini İstiyor

Kraken’in yeni ürünü olan Kraken Pro, adından da anlaşılacağı üzere, ileri düzey yatırımcıları hedefliyor. Kraken, yeni ürünü hakkında yaptığı açıklamada, “gecikmeyi azaltmak ve yoğun talebi karşılamak için en son teknolojiyi Kraken Pro ürününde kullandık” ifadesini kullandı. Kraken Pro ürününde 2100’den gazla kripto para birimi ya da token bulunuyor.

kraken pro urunuyle ileri duzey kullanicilari hedefliyor 2

Yeni kullanıcı arayüzü, gelişmiş ticaret ve portföy yönetimini daha verimli hale geliyor. Bununla birlikte kullanıcılara ticaret yürütme, gelişmiş emir yönetimi ve analiz araçlarına özellikle odaklanmayı amaçlıyor. Uygulamada bulunan modüler tasarım kullanıcıların kendi tercihlerine göre uygulamayı kişiselleştirmesini sağlıyor.

Kraken, lansman sonrasında Kraken Pro’ya yeni özelliklerin eklenmeye devam edeceklerini açıkladı. Son olarak Kraken kısa bir süre önce mevcut piyasa koşullarını gerekçe olarak göstererek 1.100 çalışanını işten çıkarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala