bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Kraken NFT Teminatlı Lending Sistemi Üzerine Çalışıyor

kraken nft teminatli lending sistemi uzerine calisiyor

Kripto para borsaları daha geniş müşteri kitlelerine hitap etmek için yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Kraken’in CEO’su ve kurucusu Jesse Powell, şirketin şu anda bir NFT platformu geliştirdiğini açıklamıştı. Son olarak Powell, kullanıcıların NFT’lerini teminat göstererek kripto borç alabilecekleri bir sistemden de bahsetti. Yani Kraken, NFT dünyasına lending sistemi ile giriş yapabilir.

Bloomberg ile yaptığı bir röportajda konuşan Powell, şu detaylara yer verdi:

“Örneğin Kraken’e bir CryptoPunk NFT’si aktardığınızda ve karşılığında eş değer borç istediğinizde, bu NFT’nin değerini hesabınıza kripto borç olarak yansıtabilmek istiyoruz.”

https://u.today/shiba-inu-shib-on-track-to-be-listed-on-kraken

Kraken NFT Platformları Arasına Lending Sistemi ile Katılıyor

Kripto ekosistemi bu yıl oldukça büyük bir atılım yaşadı. Yatırımcılardan kurumsal markalara kadar birçok kullanıcının kripto ile tanışması, NFT ve metaverse ile oldu. Kraken’in kurucu ve CEO’su Jesse Powell‘a göre bu yıl NFT’ler nihayet ana akım haline geldiği yıl olarak endüstrinin tarihine geçecek.

Powell, NFT’lerin popülaritesinden bahsederken şu noktalara da değindi:

“Birinci aşama spekülasyondu, ikinci aşama sanat satın almak ve sanatçıları desteklemek, üçüncü aşama NFT’lerin işlevsel kullanımları olacak. Yatırılan NFT’lerini Kraken’de teminat olarak kullanmak ise bu kullanımlardan biri olabilir.”

Binance ve FTX gibi borsalar dahil olmak üzere daha büyük rakipler NFT pazarlarını başlatırken platformlar arası rekabet iyice kızışıyor. Yine de NFT platformu konusunda liderliğin OpenSea’de olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala