bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Krafton, Solana Labs ile İşbirliği Yapıyor

krafton solana labs ile isbirligi yapiyor

Blockchain teknolojisinin hızla gelişme kaydetmesiyle beraber birçok farklı alandan şirketler bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Özellikle gelişen bu teknolojiye en çok oyun sektörü dahil oluyor diyebiliriz. Bu kez Blockchain hizmetleri sağlayıcısı Solana Labs, popüler PUBG oyununun yaratıcısı Krafton ile uzun vadeli bir işbirliği yaptı.

Krafton, Solana Labs ile El Sıkıştı

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PUBG’nin geliştiricisi Krafton, Solana ile Blockchain ve NFT temelli oyun ve hizmetler geliştirmek için ortaklık kurdu.

Krafton’un Web3 Başkanı Hyungchul Park, işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi:

KRAFTON, Web3 ekosistemimizi oluşturmaya çalışırken Solana Labs gibi blok zinciri şirketleriyle yakın çalışmanın yollarını sürekli olarak görecek. Yüksek hız ve düşük ücretlerde güçlü blok zinciri olan Solana, Web 3.0 ekosisteminin ve teknolojilerinin en iyisini temsil eder. Bu işbirliği sayesinde KRAFTON, Blockchain tabanlı deneyimlere yatırımını ve çıktısını hızlandırmak için gereken çalışmaları yapacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala