bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

KPMG, Metaverse’e Adım Atıyor

kpmg metaversee adim atiyordsf

Danışmanlık şirketi KPMG, ABD ve Kanada birimleri arasındaki ilk iş birliği merkezini açarak metaverse‘e adım atıyor. Danışmanlık firması yaptığı açıklamada, söz konusu iş birliği firmanın çalışanlarının, müşterilerinin ve sektörler arasında büyüme için bağlantı kurmasına izin vereceğini söyledi.

KPMG Metaverse’e Giriş Yapıyor

Metaverse kavramı hemen hemen her gün gelişme kaydediyor. Birçok farklı şirkette bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak muhasebe ve danışmanlık firması KPMG, müşterilerinin ve çalışanlarının toplantı düzenleyebileceği bir metaverse merkezi oluşturacağını açıkladı.

kpmg metaversee adim atiyords

KPMG ABD Başkan Yardımcısı ve Operasyon Direktörü Laura Newinski konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse bir pazar fırsatı, yetenekleri yeniden devreye sokmanın bir yolu ve yeni bir ortak çalışma deneyimi aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki insanları birbirine bağlamanın bir yolu.

Şirketin ABD ve Kanada işletmeleri, metaverse merkezini, NFT kullanım durumları, kripto varlıklar, topluluk katılımı ve daha geniş Web3 entegrasyonları konusunda destek sunmak için teknoloji ve yenilik deneyimine sahip üyelerden oluşan özel ekipler oluşturdu.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala