bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

Konuyu Kripto Paraya Bağlayamamak | Rezillik Anıları

BTCafe’nin bu haftaki konuğu Pelin Olgun oldu. Firuze Özdemir’in sorularını yanıtlayan Olgun, kripto para dünyası ile iletişimini eğlenceli bir dille anlattı.

Nelerden Bahsedildi?

Kendisine yöneltilen “Yeteri kadar para sahibi olsan yatırım yapar mısın?” sorusuna “Hayır.” şeklinde yanıt veren Olgun, para biriktirdiğini söyleyerek yatırım planlarının olmadığını belirtti.

Aynı zamanda BTC Haber TV’de program sunan Olgun, kripto paralarla sıkı bir iletişimi olmasa da birtakım terimleri öğrendiğini eğlenceli bir dille aktardı.

Firuze Özdemir’in, “Metaverse ile ilgili alternatif bir dünya kursan nasıl olurdu?” sorusuna Pelin Olgun şu şekilde yanıt verdi:

“Hayvanat bahçesinde yaşamak isterdim. Yavru hayvan bakıcısı olmak ve yavru kedilerle dolu bir havuza sahip olmak isterdim. Ayrıca Boris Vian’ın kitabında anlatıldığı gibi, piyano tuşlarına bastığımda istediğim içkinin verilmesini ve uzun süre görmediğin birini gördüğünde duyulan hissi veren renkler olsun isterdim.”

Firuze Özdemir, Hiç NFT yatırımı yapmadığını belirten Pelin Olgun’a NFT’nin ne olduğunu açıkladı. İkili, NFT piyasasına ilişkin eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala