bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

Kolombiya Bankası, Kripto Borsası Gemini ile Ortak Oldu

kolombiya bankasi kripto borsasi gemini ile ortak oldu

Kripto para borsası Gemini, yakında Kolombiya’da ülkenin en büyük bankası Bancolombia’nın müşterileri için Bitcoin (BTC) ticareti sunacak. Ancak, kullanıcıların para çekme özelliği belirsizliğini koruyor.  Ortaklık, devlet destekli bir pilot programın parçası olarak sürdürülecek. 

Ürün 14 Aralık’ta piyasaya sürülecek ve Bancolombia müşterilerinin ilk kohortuna borsa aracılığıyla BTC ticareti yapmak için kesintisiz bir açılış ve çıkış sağlayacak.

kolombiya bankasi kripto borsasi gemini ile ortak oldu 2

Gemini Kolombiya’da Banka Aracılığı ile Bitcoin Hizmeti Sunacak

Kolombiya hükümeti, Bitcoin ve kripto para hizmetlerini vatandaşlara daha basit bir şekilde getirmek için ülkenin mali düzenleyicisi Superintendencia Financiera de Colombia (SFC) aracılığıyla bir yıllık bir pilot program başlatmıştı. Program şimdiden meyvesini vermişe benziyor, şayet ülkede kripto etkinlikleri artmış durumda.

Gemini’nin strateji ve kurumsal gelişim müdürü Cynthia del Pozo García konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Bu ortaklık, Gemini’nin Latin Amerika’daki stratejik genişlemesinin adımlarından sadece bir tanesi. Kolombiya kripto ekosistemi ile aktif bir biçimde çalışmayı ve Kolombiyalıların finansal hayatlarını kontrollü bir şekilde sağlamaya yarayacak olan kripto ürünlerini sunmayı dört gözle bekliyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala