bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

Klaytn Foundation’ın Kurucusu Metaverse Hakkında Konuştu

klaytn foundationin kurucusu metaverse hakkinda konustu

Metaverse, hemen hemen her alana yayılmaya başladı. Birçok ülke bu konuda çeşitli çalışmalar yapmaya başladı. Bununla birlikte kripto şirketleri de metaverse ile ilgili yeni projeler geliştirmeye, Blockchain ve metaverse teknolojisiyle daha yakından ilgilenmeye başladı. The Klaytn Foundation‘ın kurucusu metaverse ve Blockchain ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Klaytn Foundation’ın Kurucusu: Blockchain Teknolojisi, Metaverse’te Önemli

The Klaytn Foundation’ın kurucusu ve başkanı Sam Sangmin Seo, Blockchain teknolojisinin farklı metaversiyonlar arasında birlikte çalışabilirliği sağladığını belirtti. Bu yüzden Blockchain’in metaverse’te çok önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

klaytn foundationin kurucusu metaverse hakkinda konustu 1

Başkan Seo, konuyla ilgili şunları söyledi:

Blockchain, metaverse’te sanal ekonomiyi uygulamak için araçlar sağlayabilir. Ama bu her şey değil. Farklı metaverseler arasında iletişim kurmak için Blockchain’e ihtiyaç var, birbirleriyle etkileşime girebilmeleri, birbirleriyle bağlantılı olabilmeleri için.

Klaytn’in kripto para birimi KLAY, kısa süre önce Japonya tarafından beyaz listeye alınan 57. kripto para oldu. Bu ayın başlarında KLAY, Japonya kripto borsası BITPoint’te listelendi.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz haziran ayında Klaytn Foundation, Asya NFT ekosistemini genişletmek için OpenSea ile ortaklık kurmuştu.

Son olarak Klaytn’in durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında KLAY 0,295480 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala