bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,699.33 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,094.97 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 561.22 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 146.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499173 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474484 4.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152307 1.14%

KKTC’nin Otomobil Markası GÜNSEL Metaverse’e Adım Attı

kktcnin otomobil markasi gunsel metaversee adim atti 2

Metaverse alanına girişler artık sadece bireysel arazi satın alımı ile kalmıyor. Birçok önde gelen marka metaverse’de farklı alanlarda yer almaya başladı. Bu kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geliştirilen Akdeniz’in elektrikli otomobil markası GÜNSEL’den metaverse hamlesi geldi. KKTC’nin Yerli Otomobili GÜNSEL, yükselen metaverse platformlarından Decentraland’de açacağı Showroom ile metaverse dünyasına katılan isimlerden biri oluyor.

KKTC’nin Yerli Otomobili GÜNSEL Metaverse’de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde (KKTC) yapımı geliştirilen Akdeniz’in elektrikli otomobil markası GÜNSEL, metaverse platformlarından Decentraland’de bir arazi satın aldı. GÜNSEL satın aldığı arsa üzerine inşa edeceği Showroom’u ile elektrikli otomobil deneyimini, en önemli sanal gerçeklik evrenlerinden birine taşıyacak.

kktcnin otomobil markasi gunsel metaversee adim atti

Henüz gelişme aşamasında olan metaverse dünyasının, gelecekte kullanıcı deneyimlerini ve satın alma alışkınlıklarını büyük ölçüde değiştireceği düşünülüyor. Bunun yanında GÜNSEL de bu durumdan hareketle Decentraland‘de açacağı Showroom’u ile seri üretim öncesinde B9 ve J9 modellerini bu yeni evren üzerinden dünya ile buluşturmayı amaçlıyor.

GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Dünyanın gelecek 50 yılını şekillendirecek teknolojik gelişmelerden biri de hiç kuşkusuz metaverse. Bu alanın en önemli platformlarından Decentraland’de yer alacak GÜNSEL Showroom’u ile biz de, her geçen gün genişleyen bu evrende yerimizi almış olduk.

GÜNSEL, ayrıca teknolojinin gelişimine paralel olarak metaverse evrende test sürüşlerinin de yapılabileceği bir “GÜNSEL Etkileşim Merkezi” oluşturmayı da düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala