bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Kızılay’dan Metaverse Hamlesi Geldi

kizilaydan metaverse hamlesi geldi

Metaverse‘ün hızla benimsenmesi ile beraber birçok şirket ve kurum bu alana girmeye ve yatırımlarını bu alana yapmaya başladı. Türkiye’den de metaverse’e giriş yapanların sayısı artmaya başladı. Bu kez Türkiye’deki en büyük insani yardım kuruluşu Kızılay, metaverse‘e adım attığını duyurdu.

Kızılay, Metaverse Evreninde Eğitimlere Başlıyor

Kızılay ve IFRC Genel Başkan yardımcısı Dr. Kerem Kınık ile Meta yöneticileri arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde önemli bir toplantı gerçekleşti ve iki taraf arasında önemli bir anlaşma yapıldı. Anlaşmaya göre, Kızılay’ın gerçekleştirdiği projeler Facebook, Instagram ve WhatsApp üzerinden ulusal derneklerin kullanımına da sunulacak.

kizilaydan metaverse hamlesi geldi

İş birliği kapsamında Kızılay’da metaverse’te yerini alacak. Kızılay, ilk yardım ve afetlere hazırlık gibi konularda farkındalığı arttırmak ve bireyleri daha hazırlıklı hale getirmek için metaverse’ün sunduğu imkanlardan faydalanacak çözümler üretmek için çalışmaya başlayacak.

Meta yönetimi ile varılan anlaşmayı değerlendiren Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, şu açıklamalarda bulundu:

Meta yöneticileriyle bir araya geldiğimiz toplantıda mevcut iş birliğimizin geliştirilmesi yönünde mutabakat sağladık. Geleceğe dönük iş birliklerimiz arasında öne çıkan konulardan bir tanesi Metaverse oldu. İlk yardım ve afetlere hazırlık gibi konularda farkındalığı arttırmak ve bireyleri daha hazırlıklı hale getirmek için metaverse’ün sunduğu imkanlardan faydalanacak çözümler üretmek için çalışmaya başlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala