bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Kerem Gürbilek: Ayı Piyasası Fırsata Çevrilebilir

kripto meydani

Bu ay dördüncüsü düzenlenen Kripto Meydanı’nda, yatırım dünyasının genel çerçevesi ve kripto dünyasındaki konumu ele alındı. Sektörden önemli isimler bu alanda yapılan gelişmeleri adımları ve eksiklikleri konuştu. 17 Kasım Perşembe günü Levent Kolektif House‘da alanında uzman isimler bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Konuşmacılar arasında yer alan Logo Ventures Yatırım Yöneticisi Kerem Gürbilek de sektörün gelişimi hakkında bazı yorumlarda bulundu.

Kerem Gürbilek Fintech Sektöründeki Gelişimi Değerlendirdi

Kripto sektörü sık sık yapılan yatırımların büyüklüğü ile gündeme geliyor. Kripto Meydanı ise bu sefer küresel ve Türkiye’deki yatırım şirketlerini masaya yatırdı. Sektörden uzmanların yer aldığı programda birçok katılımcı uzmanlara sorularını yöneltti. Konu hakkında konuşan Logo Ventures Yatırım Yöneticisi Kerem Gürbilek de bazı yorumlarda bulundu:

“Yatırım yaparken, market rekabete odaklanıp durumu araştırıyoruz. Bunun dışında özellikle yatırım yaparken ekibi duruma entegre etmek çok önemli”

Şirket olarak yatırım yaparken ana odaklarının Fintech ve DeFi olduğunu belirten Gürbilek, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

“Ayı piyasası fırsata çevrilebilir çünkü yatırımcı iştahı bu dönemlerde daha çok artıyor. 

Ana odağımız, DeFi tarafında oluyor. Görüştüğümüz ve iletişim kurduğumuz insanlar da genellikle bu alandan. Yatırımcılarla ayı piyasasını da fırsata çeviriyoruz. 10 yatırım yapıyorsak 8’inin Türkiye de olması gerekiyor. Bu bizim tercihimiz değil elbette. Denetlemeler ile alakalı. Bireyselde 250 bin dolar, kurumsalda ise 1 milyon dolar gibi yatırımlar yapabiliyoruz.

Nitelikli yatırımcı olan herkesi kabul ediyoruz. Projelere ticket olarak 50-100 bin dolar olarak başladık. Ancak şimdi ilk yardım miktarı olarak 1 milyon dolara kadar çıkıyoruz. Ekosistem odaklı yatırımcılarımızı üzmeyecek çözümler üretiyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala