bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

Kanadalı Sağlık Şirketi Shiba Inu (SHIB) Kabul Edecek

kanadali saglik sirketi shiba inu shib kabul edecek

Kanadalı bir çevrimiçi sağlık şirketi olan Ask The Doctor, Twitter hesabında yayınlanan bir açıklamaya göre bilançosuna 1.5 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) ekledi. Ek olarak Tıbbi bilgi web sitesi için önümüzdeki üç gün içinde Shiba Inu ödeme yöntemleri arasına eklenecek.

2010 yılında kurulan Toronto merkezli şirket, müşterilerinin mesaj ve canlı video görüşme ile tıp uzmanlarına erişim sağlamasını kolaylaştırmayı hedefliyor. Ek olarak şirketin kurucu ortakları arasında eski NBA oyuncusu Israel Idonije ve eski NBA yıldızı Dikembe Mutombo yer alıyor.

kanadali saglik sirketi shiba inu shib kabul edecek 2

Kanadalı Sağlık Şirketi Bilançosuna Shiba Inu Ekledi

Ask The Doctor Shina Inu’yu ödeme seçeneklerine eklemeden önce bilançosuna SHIB ekleyerek hazırlıklarına başladı. Şirket daha önce de Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul ettiğinden, kripto ödemelerine çok da uzak değil. Şayet 2016 yılında Ask The Doctor, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlayarak dünya çapında kriptoyu benimseyen ilk sağlık şirketi olma özelliği taşıyor.

Son olarak yeni ödeme seçeceğinin eklenmesinin nedeninin hassas tıbbi verileri paylaşan müşterilere daha fazla gizlilik sunmak olduğunu da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala