bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Kanada’da Voyager Digital Hisseleri Askıya Alındı

kanadada voyager digital hisseleri askiya alindi

Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda kote olan kripto para aracılık şirketi Voyager Digital, son kripto para piyasası çöküşü sonrasında Bölüm 11 İflas Koruması için başvurduğunu açıklamasının ardından, artık Toronto Menkul Kıymetler Borsası’ndan tamamen çekilebilir.

Toronto Menkul Kıymetler Borsası Voyager Digital Hisselerini Dondurdu

Toronto Menkul Kıymetler Borsası, 6 Temmuz tarihinde kripto para birimi komisyoncusu olan Voyager Digital için bir listeden çıkarma incelemesi başlattı ve bu inceleme ile birlikte Voyager Digital hisseleri borsada “derhal askıya” alındı. Başlatılan inceleme hakkında şirket şu ifadeleri kullandı:

TSX (Toronto Menkul Kıymetler Borsası), Hızlandırılmış Gözden Geçirme Süreci uyarınca devam eden kotasyon gerekliliklerini karşılama açısından Voyager Digital hisselerini gözden geçiriyor.

kanadada voyager digital hisseleri askiya alindi 2

Özellikle Voyager Digital, Three Arrows Capital’e (3AC) teminatsız kredilerde yaklaşık 1 milyar dolar için 6 Temmuz 2022’de iflas koruması için başvuruda bulunmuştu. Son birkaç ay içinde kripto para piyasalarında yaşanan uzun süreli oynaklık ve yayılmasının yanında kripto şirketleri için de zor zamanlar başlamıştı. Bu zor süreçte pek çok kripto şirketi küçülmeye gidip işçi çıkartmalar yapmıştı. Bazı kripto şirketleri ise yaşanan bu zor dönemde işlemlerini askıya almış ya da aktif olmayan kullanıcılardan ücret alınacağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala