bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Kanada ve Crypto.com Arasında Ön Kayıt Anlaşması

kanada ve crypto com arasinda on kayit anlasmasi

Kripto para borsaları, kripto düzenlemeleri için hükümetlerle anlaşmaya devam ediyor. Kanada’nın düzenleyici kurumu Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC) ve Crypto.com bir ön kayıt anlaşması imzaladı.

Crypto.com Kanada Faaliyet İznini Almaya Yaklaştı

Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri, geçerli menkul kıymetler mevzuatına uymak için adımlar atmaya devam ederken, Kanada’da faaliyet göstermeye devam eden kripto ticaret platformları için önemli bir güncelleme sağlıyor. Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri üyeleri artık bu tür platformların başvuruları incelenirken faaliyetlerine devam etmeleri için ana düzenleyicilerine bir ön kayıt taahhüdü sağlanmasını bekliyor. Bu taahhütleri vererek kripto ticaret platformları, yatırımcı koruma endişelerini ele alan ve şu anda kayıtlı platformlar için geçerli olan gerekliliklerle uyumlu olan hüküm ve koşullara uymayı kabul ediyor.

kanada ve crypto com arasinda on kayit anlasmasi 2

Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC), bugün Coinsquare Capital Markets Ltd. ve Crypto.com tarafından dosyalanan ilk ön kayıt taahhütlerini yayınladı. Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri üyeleri, bir kripto ticaret platformu bir taahhütte bulunmaya hazır değilse ya da taahhüt şartlarına uymazsa harekete geçebilir. Son olarak Kanada’nın eyalet ve bölgelerinin menkul kıymetler düzenleyicileri konseyi olan Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri, Kanada sermaye piyasaları için düzenlemeleri koordine eder ve uyumlu hale getirir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala