bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Kanada Merkez Bankası Yetkilisi, Kripto Sahiplerinin Artışına Değindi

kanada merkez bankasi yetkilisi kripto sahiplerinin artisina degindifa

Kripto para piyasası hareketli günlerden geçerken Kanada Merkez Bankası’ndan üst düzey bir yetkili, kripto varlıklara sahip Kanadalıların sayısının hızla arttığını ve sektörü düzenleme çabalarının buna ayak uydurmaya başlaması gerektiğini söyledi.

Kanada Merkez Bankası Yetkilisinden Kripto Açıklaması

Kanada Merkez Bankası’nun üst düzey bir yetkilisi Carolyn Rogers, kripto varlıklara sahip Kanadalıların sayısının hızla artış göterdiğini belirtti. Bunun yanında sektörün düzenleme çabalarına hızla ayak uydurmaya başlaması gerektiğini de belirtti. Ayrıca yetkili, birçok insanın Bitcoin gibi ürünlere yatırım yapma riskini anlamayabileceğini da vurguladı.

kanada merkez bankasi yetkilisi kripto sahiplerinin artisina degindid
Kanada Merkez Bankası‘nın Kıdemli Başka Yardımcısı Carolyn Rogers

Kanada Merkez Bankası Kıdemli Başkan Yardımcısı Carolyn Rogerskripto para piyasasının son derece hızlı büyüdüğünü söyledi ve daha fazla büyümeden önce düzenlenmesi gerektiğini savundu.

Carolyn Rogers, ayrıca konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Düzenleyici kontrolleri devreye sokmadan önce çok daha fazla büyümesini beklemek istemiyoruz. Fiyatı sıçrama yapan herhangi bir varlık gibi, insanlar hızlı kazançlar için bir fırsat görüyor. Bizim endişe kaynağımız riskleri anlayamamış olmaları. Bunun düzenlenmiş bir alan olmadığını bile anlamayabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala