bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

Kahve Zinciri Starbucks’tan NFT Adımı

kahve zinciri starbuckstan nft adimi

NFT sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alana yapılan girişler de artıyor. Birçok dev şirket NFT sektöründe yerini almaya başladı. Bu kez Kahve zinciri Starbucks’tan NFT adımı geldi. Geçtiğimiz aylarda Starbucks CEO’su Howard Schultz NFT dünyasına ilerleyen dönemlerde adım atacaklarını söylemişti.

Starbucks, NFT Koleksiyonu Çıkaracak

Amerika merkezli kahve dükkanı zinciri Starbucks, NFT koleksiyonu çıkararak, Web3 sektörüne giriş yaptığını duyurdu. Starbucks özellikle ev ve iş arasında bir yer olan “Üçüncü Yer” konsepti dahilinde oluşturacağı NFT koleksiyonları ile müşterilere NFT satarak birtakım avantajlar kazanmasını sağlayacak.

kahve zinciri starbuckstan nft adimi

Starbucks Baş Pazarlama Sorumlusu Brady Brewer konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Web3 ve özellikle NFT’ler ile ilişkili gelişen teknolojiler artık bu özlemi mümkün kılıyor ve Starbucks’ın her zaman özümüzde olduğunu genişletmemize izin veriyor Dijital üçüncü yeri yaratıyoruz. Bunu başarmak için, web3 alanında geliştiğini gördüğümüz mülkiyet ve topluluk temelli üyelik modelleri gibi yeni kavramlar ekleyerek, insanların Starbucks topluluğunun bir üyesi olmanın ne anlama geldiğine dair çerçevemizi genişleteceğiz.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Starbucks daha önce kartlarına artık Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıkların yüklenebileceğini duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala