bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

Juventus Fan Token (JUV) Nedir?

juventus

Juventus Fan Token, Juventus kulübünün resmi taraftar tokenıdır ve kısaltması JUV’dur.

İtalya ve dünya futbolunun önde gelen kulüplerinden olan Juventus FC, Torino’da kurulmuştur ve Serie A’da mücadele etmektedir. Elde ettiği başarılar ve kazandığı kupalar ile İtalyan futbolunun en başarılı kulübü pozisyonundaki Juventus’un kelime anlamı Latince gençlik demektir.

Socios işbirliği ile hayata geçirilen bu token 28 Ocak 2020’de piyasaya sürülmüştür. Juventus Fan Token, Socios tarafından Ethereum Blokzincirinde bir “side chain” üzerinde çalıştırılmaktadır ve “utility token” özelliği taşımaktadır. Chiliz ile alınıp satılabileceği gibi borsalar aracılığı ile TL ile de alım-satım işlemi yapılabilmektedir. 

JUV, madenciliği yapılan bir kripto para türü değil. Fakat “artırılmış gerçeklik”le “token avı” yapılabiliyor.

Kripto para piyasasına hızlı bir giriş yapan Juventus taraftarlarına ve genel kripto para yatırımcılarına hitaben çıkardığı JUV fan token ile kulüp ve taraftar arasında önemli bir etkileşim sahası kurmuş, aynı zamanda kulübe fon oluşturmuştur. 

juventus fan token

Juventus Fan Token (JUV) Avantajları

JUV token aracılığı ile  taraftarına, Juventus taraftarlarından oluşan bir topluluğun parçası olma imkanı dışında şu imkanları sunmaktadır:

  • Sezon boyunca uygulamaya özel anketler oy kullanma hakkı
  •  Juventus taraftarlarından oluşan bir topluluğun parçası olma imkanı
  • Resmi Juventus ürünlerinde özel indirimler kazanma şansı
  • Juventus’un gelecek planlarını ilk öğrenen olma fırsatı
  • Ücretsiz Juventus taraftar token kazanma imkanı

Bunlara ek olarak Juventus token sahipleri, Allianz Stadyumu’ndaki Socios Sky Box’ta VIP deneyimi, Serie A ve Şampiyonlar Ligi iç saha maçları için ücretsiz maç biletleri, Allianz Stadyumu’na rehberli tur ve özel alanlara erişim, imzalı orijinal ürünler, resmi Juventus etkinliklerine özel davetiyeler ve takım oyuncuları ile tanışma gibi birçok avantajdan da faydalanıyor.

Juventus Fan Token (JUV) Nasıl Satın Alınır?

Juventus Fan token (JUV) satın almak için öncelikle Socios.com platformu ziyaret edilerek CHZ yoluyla bu işlem gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra kullanıcıların diğer borsa platformlarından faydalanarak JUV satın almaları da mümkün. Söz konusu borsalar arasında Binance, Upbit, Paribu, Pionex ya da BKEX gibi isimler yer alıyor. Bir Türk kripto para platformu olan Paribu üzerinden Türk lirası (TRY) yoluyla JUV almak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala