bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,796.97 3.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,555.00 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 582.11 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 185.36 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632109 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651691 2.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219329 18.36%

Justin Sun, Huobi’nin İşten Çıkarma Yapacağı İddialarını Yalanladı

vasd

Kısa süre önce kripto para borsası Huobi, iş gücünün önemli bir bölümünü azaltırken, kıdemli çalışanlarının maaşlarında da kesinti yapacağını açıklamıştı. Son olarak çıkan haberlere göre; Huobi danışmanı Justin Sun, son günlerde basına düşen Huobi’nin işten çıkarma yapacağı iddialarını yalanladı.

Justin Sun, Huobi’nin İşten Çıkarma Yapmayacağını Belirtti

Kripto para piyasası son dönemde inişli çıkışlı bir dönemden geçerken kripto para borsaları da bu durumdan oldukça etkilenmişti. Huobi, son zamanlarda gündeme düşen işten çıkarma haberlerine açıklık getirdi. Huobi danışmanı Justin Sun, işten çıkarma haberlerinin yalan olduğunu açıkladı. Justin Sun, şu anda küçülme gibi bir planlarının olmadığını da belirtti.

justin sun huobinin isten cikarma yapacagi iddialarini yalanladiasdd

Bununla beraber geçtiğimiz günlerde basına, Huobi‘nin toplu işten çıkarmalar ve prim kesintilerine gideceğine yönelik haberler düşmüştü. Bu haberlerde, şirketin 1200 kişilik kadrosunu 600 ila 800 kişi arasına düşüreceği belirtilmişti. Huobi‘ye yakın olan bir isim de desteklemişti. Anonim kaynak, borsanın Çin‘den çekildikten sonra para kaybettiğini ve bu nedenle işten çıkarmalara başlayabileceğini iddia etti.

Huobi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İşten çıkarmaların hiçbir oranı veya göstergesi yok. İş ölçeği ve çalışan sayısı açısından Huobi de gecikmeye başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala