bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Justin Sun, Ethereum (ETH) Merge’i Destekliyor

justin sun ethereum eth mergei destekliyor

Ethereum bir süredir Merge için gün sayıyor. Ethereum Blockchain ağının önünde oldukça kritik bir aşama var. Merge’nin Eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor. TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum’un Merge yükseltmesini desteklediğini açıkladı.

Justin Sun’dan Ethereum Merge Desteği

Tron kurucusu Justin Sun, Ethereum hard fork’unu destekleyen önde gelen yatırımcılardan biri olduğunu gösterdi. Justin Sun, 19 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen birleşmenin ardından mevcut Ethereum ağını destekleyeceğini söyledi.

Ethereum geliştiricileri, iş kanıtı (PoW) sisteminden uzaklaşmanın ağı daha ucuz, daha hızlı ve çevre dostu hale getireceğini bildiriyor.

justin sun ethereum eth mergei destekliyor

Justin Sun, Twitter hesabı üzerinden yeni Ethereum güncellemesiyle ilgili şunları söyledi:

Şu anda 1 milyondan fazla ETH’ye sahibiz. Etherium hard fork başarılı olursa, Ethereum ekosistemini inşa etmek için ETHW topluluğuna ve geliştiricilere bazı fork’lu ETHW bağışları yapacağız.

Ayrıca kripto borsası Poloniex, şu anda EthereumPOW olarak adlandırılan Ethereum çatalını desteklediğini belirtti. Borsa, ETHW olarak adlandırılan hem Ethereum’u hem de fork token’ı listeleyecek. Yeni token için bir vadeli işlem ürünü Ağustos ayında piyasaya sürecek.

Justin Sun’ın milyarlarca dolar yatırım yaptığı Tron tabanlı stabilcoin USDD ise “EthereumPOW ekosistemindeki ilk stabilcoin” olacak.

Kripto piyasasıyla ilgili sık sık düşüncelerini paylaşan Tron kurucusu, bu konuda oldukça aktif bir tutum sergiliyor. Geçtiğimiz günlerde Justin Sun, Tron tabanlı projelerde iş gücünü artırmak için işe alım yapacağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala