bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

Jump Crypto, Kapanacaklarına Yönelik İddiaları Yalanladı

jump crypto kapanacaklarina yonelik iddialari yalanladiasdf

Kripto para piyasası zorlu ve hareketli bir dönemden geçerken birçok şirket bu olumusuz havadan oldukça etkilendi. Bununla beraber bazı şirketler de işlemlerini durdurma kararı alırken, bazıları da iflas başvurusunda bulundu. Bu kez aralarında bir şirket kendisi hakkında çıkan kapanma iddialarını yalanladı. Kripto yatırım ve ticaret platformu Jump Crypto, sosyal medya aracılığıyla kapanacaklarına yönelik iddiaları yalanladı.

Jump Crypto Hakkındaki Söylentileri Yalanladı

Zorlu bir dönemden geçen kripto piyasasında, şirketler hayatta kalmanın yollarını arıyor. Sosyal medya üzerinde dönen bir takım iddialarda, Jump Crypto şirketinin kapanacağı konuşuldu. Şirket, buna yanıt vermekte gecikmedi. Kripto yatırım şirketi Jump Crypto piyasadaki hareketliliğe rağmen kapanmayacaklarını belirtti.

jump crypto kapanacaklarina yonelik iddialari yalanladisdffg

Ayrıca şirket, en iyi sermayeye sahip olduklarını ve likidite sıkıntısı çekmediklerini de açıkladı. Kripto ayı piyasasının getirdiği sert süreçlere rağmen, halen daha yatırım yapmaya devam ettiklerinin de altını çizdi.

Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Hala aktif olarak yatırım yapıyor ve ticaret yapıyoruz, bu nedenle fon arıyorsanız lütfen iletişime geçin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala