bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

JPMorgan ve UBS, Kripto Para Stratejilerini Geliştiriyor

JPMorgan

The Street’in haberine göre JPMorgan ve UBS, şu anda kripto para hedge fonlarıyla ilgili çeşitli değerlendirmeler yapıyor.

İki dev finans kuruluşunun kripto para stratejisini belirlemeye ihtiyaç duyması, Wall Street’in kripto para endüstrisi içerisinde daha geniş çaplı katılımının bir işareti olarak öne çıkıyor.

JPMorgan ve UBS’in bu hamlesi beklenen bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Mayıs ayında Wells Fargo, büyük yatırımları olan müşteriler için aktif bir kripto para stratejisi belirleme planını açıkladı. Bu sebeple JPMorgan gibi kuruluşların buna benzer hamleler yapması son derece olağan görüşüyor.

Kripto stratejilerinin kabulü, bankaların  funds-of-funds’ları (FOF-fon fonu) aracılığı ile gerçekleştirilecek.

FOF’ler, hisse senetleri, tahviller veya diğer varlıklar yerine öncelikle diğer fonların hisselerine yatırım yapan yatırım fonlarıdır. Bu fonların en önemli yanı, çok fazla riske girmeden portföyün genişletilmesine olanak tanımasından ileri gelir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala