bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

JPMorgan: MassMutual’ın Bitcoin (BTC) Alımı Önemli Bir Dönüm Noktası

jpmorgan massmutualin bitcoin btc alimi onemli bir donum noktasi

Ünlü bankacılık Devi JPMorgan’a göre, Mass Mutual’ın Bitcoin satın alması önemli bir dönüm noktası olabilir. Bankaya göre, bu eğilim devam ederse piyasaya 600 milyar dolar girişi gerçekleşebilir.

JP Morgan, Bitcoin’in kurumsal yatırımcıların dikkatini çektiğine ve bu nedenle de daha fazla satın alımın gerçekleşebileceğine inanıyor. Banka, sigortacılık devi MassMutual’ın geçtiğimiz hafta satın aldığı 100 milyon dolarlık BTC’ye dikkat çekerek bu olayın önemli bir dönüm noktası olabileceğine dikkat çekti.

Bitcoin (BTC) Yaygınlaşıyor

Bankanın strateji uzmanları, Bitcoin’in aile ofislerinden ve varlıklı yatırımcılardan, sigortacılık şirketleri ve emeklilik fonlarına doğru yayıldığına dikkat çekti. JP Morgan’ın önde gelen stratejistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou şunları söyledi:

“MassMutual’ın Bitcoin alımları, kurumsal yatırımcılar tarafından Bitcoin’in yaygınlaşmasında başka bir kilometre taşını temsil ediyor. Diğer sigorta şirketleri ve emeklilik fonları MassMutual örneğini takip ederse, önümüzdeki yıllarda potansiyel talebin yükseldiği görülebilir.”

Banka, bu türden şirketlerin %1’lik gibi küçük bir oranda bile Bitcoin satın alma kararının Bitcoin için 600 milyar dolarlık Bitcoin talebi ile sonuçlanabileceğini belirtiyor. Bu miktar ise, Bitcoin’in mevcut piyasa değerine kıyasla oldukça yüksek bir rakam. Bu durum, Bitcoin üzerinde oldukça büyük bir etkiye sebep olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala