bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,637.32 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.80 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 559.10 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 3.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498568 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471808 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15188 0.29%

JPMorgan: Ethereum Merge’ü Coinbase için İyi Olacak

jpmorgan ethereum mergeu coinbase icin iyi olacakasdd

Yatırım bankası JPMorgan’a göre kripto para borsası Coinbase, Ethereum’un uzun zamandır beklenen Merge’ünden yararlanabilir. 

JPMorgan, Ethereum Merge’ü Hakkında Değerlendirmede Bulundu

Kripto para piyasası Ethereum Merge’ü beklese bile, birçok paydaş sonuçlarını en üst düzeye çıkarmak istiyor. Bankacılık devi JP Morgan’a göre, kripto borsaları da merakla beklenen yükseltmeden yararlanabilir. Bunun yanında yatırımcılar, yükselişin hemen ardından olası bir Ethereum fiyat artışından kar elde etmek isteyebilirler.

jpmorgan ethereum mergeu coinbase icin iyi olacaka

JPMorgan analisti Kenneth Worthington, Coinbase’in 15 Ağustos’ta yapılması planlanan ve merakla beklenen Ethereum (ETH) Blockchain Merge’ü hakkında değerlendirmede bulundu.

JP Morgan, kripto borsası Coinbase’in yaklaşan Merge ile önemli gelir elde edebileceğini tahmin etti. Büyük bankadan bir analist, Coinbase’in Ethereum Merge’den yararlanabilecek bir kuruluş olacağını söyledi. Borsa, son zamanlarda müşterileri için ETH stake etme değerini en üst düzeye çıkarmak için somut adımlar attı. Analist, bunun kripto borsası için daha yüksek gelir elde edilmesine neden olabileceğini ekledi .

Bunun yanında JP Morgan analisti, Ethereum yükseltmesinden sadece Coinbase değil, Binance, Gemini ve FTX gibi diğer borsaların da faydalanabileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala