bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,637.32 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.80 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 559.10 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 3.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498568 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471808 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15188 0.29%

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’dan FED’in Düzenlemelerine Eleştiri

jpmorgan ceosu jamie dimondan fedin duzenlemelerine elestirirffv

Son dönemde kripto para sektöründe yer alan önemli isimler birçok konu hakkında değerlendirme yapmaya başladı. Son olarak bu isimlerden biri de JPMorgan Chase Başkanı ve CEO’su Jamie Dimon oldu. JPMorgan CEO’su, Fed’in bankalar için daha fazla düzenleme yapmak yerine bankacılık krizini düzeltmeye odaklanması gerektiğini belirtti.

JPMorgan CEO’su FED’in Düzenlemelerini Eleştirdi

First Republic Bank’ı devralan JPMorgan Chase’in CEO’su, Federal Rezerv’in aşırı regülasyonla kriz moduna girmesi durumunda ABD bankalarının önünde daha fazla sıkıntı olabileceğini düşünüyor. JPMorgan Chase Başkanı ve CEO’su Jamie Dimon, Federal Rezerv sadece daha fazla düzenleme oluşturmanın ötesinde proaktif önlemler almadığı takdirde bankalar için daha da kötüleşeceğine inandığını söyledi.

jpmorgan ceosu jamie dimondan fedin duzenlemelerine elestirir

Dimon, banka CEO’ları ve yönetim kurulu üyelerinin suçlanacak kişiler olduğu bir denetim sorunu olduğunu söyledi. Çünkü denetçiler genellikle düzenlemelere uyup uymadıklarına odaklanıyorlar. Ancak Dimon, Federal Rezerv’in zaten 200.000 sayfalık uzun stres testine daha fazla düzenleme eklemenin mevcut bankacılık krizine çözüm olmadığına inanıyor.

JPMorgan Chase Başkanı ve CEO’su Jamie Dimon konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı;

Bir noktada, iş yapmalarını zorlaştırıyor. Halihazırda yürürlükte olan yüzlerce kural var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala