bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

John Deaton, Coinbase ve SEC’in XRP’ye Yönelik Eylemlerini İnceliyor

john deaton coinbase ve secin xrpye yonelik eylemlerini inceliyor

Kısa süre önce Hukuk şirketi CryptoLaw’ın kurucusu ve XRP destekçisi John Deaton, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Coinbase hamlesine karşı değerlendirmede bulunmuştu. Son olarak John Deaton yaptığı başka bir açıklamada kripto para biriminin Coinbase tarafından listeden çıkarılmasına değindi.

John Deaton’dan, Coinbase ve SEC Değerlendirmesi

CryptoLaw’ın kurucusu John Deaton resmi Twitter hesabı üzerinden XRP’nin Coinbase tarafından listeden çıkarılmasına değindi. Deaton’ı bu açıklamaya yapmaya iten durumun ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) stratejisini değiştirdiği ve adını, içeriden öğrenenlerin ticaretiyle suçlanan eski bir Coinbase yöneticisinin adını taşıyan Wahi şikayetinden yararlanmayı planladığı haberiydi. John Deaton‘a göre, SEC, Ripple ekibiyle görüşmeden öğrendiğini Coinbase’in hukuk ekibiyle görüşmemek istiyor.

Deaton, Coinbase’in SEC bu talepte bulunduğunda XRP’yi listeden çıkarmamayı tercih edebilirdi, bunun yerine buna karşı çıkıp müdahale etmek için bir dava açabilirdi. Ayrıca belirtmek gerekirse CryptoLaw kurucusuna göre Coinbase’in XRP’yi listeye geri alması ve nihayet müdahale etmek için bir harekette bulunması gereken nokta buydu, ancak yine vazgeçtiler ve şimdi muhtemelen SEC’in kendisinden bir dava ile karşı karşıya kalacak.





Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala