bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Jim Cramer: Metaverse Eğlence ve Oyundan Çok Daha Fazlası

jim cramer metaverse eglence ve oyundan cok daha fazlasi

Metaverse kavramı, Mark Zuckerberg’in Facebook’un adını “Meta” olarak değiştireceğini duyurmasından bu yana sık sık gündeme gelmeye başladı. Bir yorum da CNBC’deki Mad Money programının sunucusu Jim Cramer‘den geldi.

Jim Cramer, Metaverse Kavramı Hakkında Yorumda Bulundu

CNBC’deki Mad Money programının sunucusu ve eski bir hedge fon yöneticisi olan Jim Cramer; Metaverse’ün eğlence ve oyunlardan daha fazlası olduğunu söyledi. Ayrıca Metaverse’ün endüstriyel bir oyun olduğunu ve verimliliği artırabileceğini de dile getirdi.

Metaverse kavramının bu denli gündeme geldiği zamanlarda özellikle geçtiğimiz ay, metaverse projelerinden Decentraland (MANA) yüzde 561 oranında ve Tha SandBox (SAND) yüzde 755 oranında bir performans gösterdi.

jim cramer metaverse eglence ve oyundan cok daha fazlasi 2

Metaverse kavramına olan ilgi oyun uygulamalarının üzerindeyken; Cramer, endüstriyel uygulamalarının da Metaverse kavramı açısından önemli bir alanı oluşturduğunu düşünüyor. Jim Cramer bu konu ile ilgili olarak şunları aktardı:

Bence hepimiz Metaverse’ün içinde olacağız, hepimiz onunla eğleneceğiz, ama Metaverse aynı zamanda bir üretim durumudur. Bir şirket, metaverse kullanarak maliyetlerinin üçte birini ortadan kaldırabilir. Bunu sadece eğlenceli bir oyun değil, endüstriyel bir oyun olarak da düşünmeliyiz.

Ayrıca değinmek gerekirse; metaverse projelerinde önemli yükselişler yaşanıyor. Bu yükselişlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala