bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,637.32 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.80 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 559.10 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 3.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498568 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471808 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15188 0.29%

Jesse Powell: Kraken Halka Açılma Yolunda

jesse

Kraken CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in yakın gelecekte tüm dünyada para birimi olarak kullanılmaya başlanacağına inanıyor. Bloomberg’e konuşan Powell, Bitcoin’in dolar ve euro’nun yerini alacağını ve altının değerini de geçebileceğini ifade etti.

“İnsanlar çok yakında Bitcoin cinsinden fiyat ölçmeye başlayacaklar.”

Şu anda Kraken borsası, fon toplamanın tam ortasında yer alıyor. Kripto para borsasına birçok kişi 10 milyar dolarlık bir değer biçiliyor. Powell ise biçilen bu değerin oldukça düşük olduğunu belirtti ve ekledi:

“Kesinlikle halka açılma yolunda olduğumuzu söyleyebilirim.”

Geçtiğimiz yıl kendi bankacılık lisansına kavuşan Kraken, şu sıralar Coinbase’ten sonra ABD’deki en büyük kripto para borsası durumunda. Coinbase kısa bir süre önce listelemelerini SEC ile paylaşarak halka açılmaya bir adım daha yaklaştı. Kraken’in de aynı yolu izleyeceği tahmin ediliyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala